Click ... Terima kasih.

Click Me! Click Me! Thanks
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
Ingatkan daku...
Ingatkan kesilapan dan kesalahanku kerana Sayangmu,
Bukan kerana benci dan cemburu...
{wansiti}

Search

POST-TO-DO

DEALER TOPUP MALAYSIA
SEWA RUMAH DI KOTA BHARU, KELANTAN PENGANGKUTAN DISEDIAKAN
Tambah PENDAPATAN Paling Mudah Dengan SIMPAN EMAS!!!

0 Sebelum start tulis jurnal, kito bobey dulu

Assalamualaikum wbt.

Lamo mek dok menyembang di blog ni.
Diari hidup memang terbatas cket nok tulis blog. Macam-macam mek nok buat etek, publish di facebook lah, instagram lah, 
macam -macam mek nok tulis dan ghoyak.

Kali ni, mek lepah geram nulis gapo sajo hop mek nok tulis dalam bahaso hop dok semua ore bulih pehe.
Mek ni bukey gapo, nok ghoyak buwi, penat jugok duk nulis secara formal, ikut tuley-belake ng structure ayat nyo.
Kadang-kadang sero gian lah wey nok nulis dalam dialek klate nih, biar lah dok pekat mano pun.

Kade-kade, lau mek tulis kok klate ni, idea mencurah-curah, ikut lah mek nok ghoyak gapo pun, xdok ore nok sekat, nok wi markah dan nok ghoyak saloh gapo hop mek tulis ni.


Kali ni penyetart sebelum mek tulis jurnal ilmiah, mek bobey dulu. Lamo sungguh blog ni dok meriah ghetek, metey2 lah facebook ado lonih key.
Dulu ore duk tumpu ko blog, google jah gapo2.. 
lonih, lau google pun, dio bowok g tunjuk ko facebook, blog post tu ado, tapi dok banyak maklumat.

Bilo lagi laymen nok baco kisoh-kisoh menarik ni key?
Dalam jurnal memey banyak bendo menarik, hop ore biasa x tahu..
Tapi tu lah. 
Kat Malaysia ni, sampai situ jah dulu.

nok implement gapo2 memey lambat dan makey maso cket.
ok, serow okey dulu .. Panas doh jari-jemari mek ni, dan otak pun sero bulih doh nok nulih..

jjupo lagi nati deh
Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 SYMA BEAUTY

SELAMAT PETANG *SYMA BEAUTY LOVERS* 😘😘😘
.
Syma ada beberapa set yg syma amalkn dah 3 tahun.
.
(Utk permulaan)
Utk wajah je anda boleh cuba set promosi RM66 (Day cream/Night cream/Sabun) yg anda boleh guna selama sebulan-lebih. Sesuai utk semua jnis kulit termasuk kulit sensitif/berjerawat/berjeragat. 100% natural & xgelupas.
.

Utk badan anda boleh cuba Losen putih Syma,  Rm28 shj. Ckup utk 1 bulan. .

___________________________
Utk dalaman pun ada, syma amalkn kolagen collasy.
Rm49 shj utk putih gebu dan  cantikkan bentuk badan. .
Syma juga ada kopi putih langsing utk sesiapa yg nak kurus dan putih licin. RM36.90 shj.
.
Jika berminat boleh reply yea utk mana2 set yg anda ingin cuba. Tp disyorkan cuba set wajah dlu :*
.
Ada masalah kulit wajah? 😊
www.wasap.my/60144009660📲

NAK BELI SECARA SET YANG LENGKAP?

Boleh... SET JERAWAT BERPARUT
🍏 RM100
(4 in 1) + Toner

SET JERAGAT
🍏 RM125
(4 in 1) Collasy

SET CERAH SEMPURNA
🍏 RM150
(4 in 1)+ collasy + toner

SET EXTRA GLOWING
🍏 RM190
(4 in 1)+ night cream 10g + collasy + toner 📱 www.wasap.my/601044009660 📲

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 ONEXOX KOTA BHARU

PROMO #ONEXOX untuk hari ni & esok.

3GB + 80 minit call ke mana-mana rangkaian dalam Malaysia

#DealerTopupMalaysia
#onexox
#ONEXOXKelantan
#ONEXOXkotaBharu
#dataMURAH
#INTERNETlaju

📲 www.wasap.my/60105156449

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 CINCIN MERISIK & NIKAH MURAH


PASAR MALAYSIA
🌎🌏🌍🌐🌎🌏🌏
IKLANKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI

🔺IKLAN 24JAM TANPA HENTI🔛

SILA SHARE LINK KEPADA SEMUA😎

🍃Sertai: 👇👇👇
👥 6 GROUP BISNES 👥

1⃣ 💰PASAR MALAYSIA💰
Iklankan apa sahaja 💅
GROUP:
👉ℹhttps://telegram.me/PasarMalaysia

🚺🚺🚺🚺🚺
2⃣ 🌹TIPS CANTIK🌹
GROUP:
https://t.me/SymaBeautyKosmetik

📆📃📑📜📰
3⃣ KOTA BHARU Event
CHANNEL:
👉https://telegram.me/KotaBharuEvent

4⃣ INFO RAKYAT KELANTAN
🗣🗣🗣
GROUP:
👉https://telegram.me/IRDKelantan

5⃣ 👗PAKAIAN WANITA👗
GROUP:
👉https://t.me/joinchat/AAAAAEHHr9mmu7C_wCdYOQ

6⃣ EMAS MURAH KELANTAN
CHANNEL EMAS: 💰
👉https://telegram.me/EmasMurahKelantan

✅SEPASANG SAIZ 15🎋🍃

CINCIN 🌹MERISIK & 🌹NIKAH

KANAN ❤️ RM300
KIRI ❤️ RM200
👆👆👆👆

📲www.wasap.my/60105156449

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 GROUP TELEGRAM MALAYSIA


🍃Sertai: 👇👇👇
👥 6 GROUP BISNES 👥

1⃣ 💰PASAR MALAYSIA💰
Iklankan apa sahaja 💅
GROUP:
👉https://t.me/joinchat/AAAAAAlZrzTfuRYTYDZn-w

🚺🚺🚺🚺🚺
2⃣ 🌹TIPS CANTIK🌹
GROUP:
https://t.me/SymaBeautyKosmetik

📆📃📑📜📰
3⃣ KOTA BHARU Event
CHANNEL:
👉https://telegram.me/KotaBharuEvent

4⃣ INFO RAKYAT KELANTAN
🗣🗣🗣
GROUP:
👉https://telegram.me/IRDKelantan

5⃣ 👗PAKAIAN WANITA👗
GROUP:
👉https://t.me/joinchat/AAAAAEHHr9mmu7C_wCdYOQ

6⃣ EMAS MURAH KELANTAN
CHANNEL EMAS: 💰
👉https://telegram.me/EmasMurahKelantan

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 GEBU SAMPAI KE KAKI


Suami suruh stop pakai ni , Nanti putih solid sangat katanya kalah anak dara😱😱
GEBU SAMPAI KEKAKI , XPAYAH CUCUK VIT C, MURAH PULAK TU.
sape yg berminat Syma sendri akan guide sampai jadi.
tinggalkan NO WHATSAPP di Bawah
atau
whatsapp ke 0144009660

✔KULIT BERJERAWAT
✔KULIT KUSAM
✔KULIT BERJERAGAT
✔WHITEHEAD & BLACKHEAD
✔PARUT JERAWAT

✔ BERAT 50 HINGGA 120 !!!!!!

Semua BOLEH DI ATASI 👍👍👍👍

Kesan penggunaan SEAWAL seminggu..!!
Tinggalkan no phone di komen SEKARANG ,

Syma sendiri akan guide anda sampai berjaya !!!!! 

ATAU

Whatsapps "syma " ke 0144009660 sekarang dan dapat kan harga SPECIAL + DISKAUN. KAW2 untuk  50 TERAWAL !!!!! 

Tolong SHARE dan TAG nama KAWAN2, SAUDARA MARA ANDA mungkin ada yang memerlukan bantuan syma  utk selesaikan MASALAH MEREKA di luar sana, Jom SHARE dan bantu kawan2 anda.

Whatsapp sekarang,

"SYMA NAK CANTIK" ke 0144009660

"SYMA NAK CANTIK" ke 0144009660

"SYMA NAK CANTIK" ke 0144009660

😘😘😘
Tunggu di whatsapp 📬

Syma Beauty Cosmetics
📲 +60144 00 9660
🍏🍏🍏🍏🍏

Link Telegram:
🌹Syma Beauty Kosmetik🌹
https://t.me/SymaBeautyKosmetik

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 BUKU: Panduan Meningkatkan Kesuburan

SIRI PERUBATAN UTUSAN terdiri daripada buku-buku yang meliputi topik-topik seperti penjagaan kesihatan ibu dan anak, pemakanan seimbang, penyakit serta perubatan secara umum. Segala penduan yang dikemukakan dapat diamalkan oleh setiap individu dari segi penjagaan kesihatan peribadi mahupun keluarga.

PANDUAN MENINGKATKAN KESUBURAN meninjau serta menghuraikan kesihatan kesuburan lelaki dan wanita terutamanya bagi pasangan kelamin yang menghadapi dilema kemandulan. Penjelasan perkara berhubung kait dengan aspek kesuburan manusia ini diolah dengan teliti oleh penulis yang juga pakar dalam bidang tersebut. Sewajarnya buku ini dijadikan panduan kerana dapat membimbing anda bagi mendapatkan gambaran kasar tentang ciri-ciri kesuburan serta rawatannya; supaya memudahkan perbincangan dengan pakar perubatan.

Penjelasan yang komprehensif tentang ciri-ciri kesuburan lelaki dan wanita; faktor-faktor yang mengawal kesuburan, gejala-gejala ketidaksuburan serta keberkesanan kaedah rawatan dan perubatan moden yang dinyatakan, dapat membuka minda pembaca. Penyampaian yang padat dan kemas serta dilengkapi dengan gambar foto berwarna disediakan untuk kemudahan pembaca sekalian. Diharap buku ini dapat menambahkan ilmu pengetahuan tentang kesuburan manusia dan menjadi panduan terutamanya kepada pasangan kelamin demi kebahagian dan kerukunan rumah tangga.

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Beli Rak Simkad

DEALER #merembo dan mencari #RakSimkad ?

Beli dengan saya.
👉1 set kecik, ada 3 keping rak
.

👉 1 set besar, ada 1 keping rak

📲 +6010 515 6449
.
.
#displaysimkad #dealersimkad #jualNombor #BeliNombor #SayaJualNombor #sayajualtopup

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 CHRISZEN KOTA BHARU KELANTAN

#CHRISZEN
#Foundation 20g + #ampoule 13m

RM45 sahaja.
🔮 TERMASUK POSTAGE

Ready stok.

#CODkotaBharu #FoundationKelantan #FoundationMalaysia #Foundation2017 #ChriszenFoundation #ChriszenSerum .
.
. 📲 +6010 515 6449
#Whitening #PoreCover #MoistCake #KolagenKelantan #KolagenMalaysia

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 PANTILINER KAIN KOTA BHARU KELANTAN

Siapa yg lebih tertarik dgn #PANTILINER #KAIN? .
.
🏡 Yang rajin
🏡 Suka berjimat-cermat
🏡 Sayangkan alam sekitar
🏡 Ikhtiar untk amal cara hidup sihat
🏡 Suka kepada kebersihan diri & sekeliling
🏡 Suka comel-comel
🏡 Memilih #PadKadMurah
🏡 Tertarik dgn feedback customer di #instagram Mek ni...hihihi 😍😘 Anda bijak memilih untuk diri & keluarga. .
.

Wanita yang cantik, cantik dalam, cantik luar ..
😉😉
.
. 📲 +6010 515 5449

#pantilinerkain #pantymalaysia #isteriseksi #suamiperkasa #hamil #PantilinerKotaBharu #PANTYLINER #PantilinerMurahMalaysia #bajuseksi #seragam #putihbersih #merah #delima #merahdelima #blossom #pantyKotaBharu #wanita
.
.
📲 +6010 515 5449
.
📲 +6010 515 5449

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 CLOTH PAD WANITA KELANTAN

Ada yang bertanya apa beza clothpad dengan pad-pad biasa ye?

Ni jawapan saya:

🎷Kalau clothpad dibuat dengan kain cotton flannel. Dan boleh dibasuh. Kalau penjagaan nya baik, boleh tahan sampai 3-5tahun juga(lama tu😱)

🎷Satu, jimat👏.
.

🎷Dua, lebih baik sebab tak ada kandungan bahan kimia macam pewangi macam pad² yang lain kadang kala ada pewangi.
.
.
🎷Tiga, selesa sebab kalau pakai yang pakai buang ada kandungan plastik pelapik yang menyebabkan berpeluh. Boleh terkena ruam dan gatal.Memang kebanyakannya wanita mengalaminya(admin pn sama😁)

.
.
🎷 Empat. Bezanya, clothpad ni boleh kurangkan senggugut sebab senggugut boleh berpunca daripada bahan kimia yang ada pada pad biasa.
.
.
🎷 Lima. Pad biasa yang bukan 100% cotton dah di bleach dan bahan kimia tu boleh juga menyebabkan darah haid dari rahim tak keluar habis. Kesan jangka panjang mungkin barah rahim @  lain2😵. Saya Nak Bantu Wanita2 Diluar Sana☺
Kongsi Kebaikan Pada Semua😘

.
.
.
📲 +6010 515 6449
#clothpadKelantan #ClothpadMurah #ClothpadDropship #ClothPadMalaysia

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 DEALER TOPUP PERCUMA

DEALER TOPUP PERCUMA

Awak student?
Saya pun student juga.

STUDENT bukan sempat nak buka & jaga 24jam. Keperluan  utama bisnes pelajar adalah menolong kawan-kawan topup. Tak perlu lagi kawan2 keluar jauh2 untuk beli topup malam2.. yea tak? 😊😊😊
.
.

InsyaaAllah saya bagi pilihan server yg TERBAIK untuk awak.
DENGAN UNTUNG YANG TINGGI  .
.💖💖💖

#student
#unimas #uniten #uitm #kptm #unisza #utm #bazaarpaknil
#bisnestopup #srs #atopup
.
.
. 📲 +6010 515 6449
#DealerTopupMalaysia

.
.

#sayaJualTopup #bisnesonlinemalaysia #topupMurah #topupFREE #AgenTopupPERCUMA #pencenmuda

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Laporan cuaca 20 Jan 2017

Hujan lebat hari ni sejak semalam lagi di Kelantan ni.
Line internet pun kadang-kadang 'loading' juga. Faktor cuaca barangkali.

Jenguk ke luar rumah kadang-kadang, risau juga mek dengan ayam, itik, merpati & kucing-kucing mek. Kesejukan diorang, kesian! huhu...
Harap-harap tak demam lah budak-budak tu.

Air pun dah mula bertakung ni keliling kawasan, nak keluar, memang meredah air lah jawabnya. Baik mek duk umah je.
Mek terpaksa cancel COD simkad kat user sorang, patutnya hari ni janji dengan beliau sejak Selasa lepas lagi. InsyaaALLAH mek COD selepas cuaca membaik yea, awak. ^_^
Petang hari ni, tiba-tiba teringin luang masa lawat sahabat positif sambil tengok report banjir online.
Nyaman juga begini,
Diselang-seli dengan hirup air susu suam dan membelek beberapa buah buku kat sebelah.

Unpredictable monsoon this time.
NOTA:
Mek terbuat karangan petang ni..hehehehee
Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Klinik Haiwan Veterinar Kota Bharu Kelantan

Antara klinik Doktor Veterinar terbaik & harga berpatutan di Kota Bharu, Kelantan.

Doktor pun amat mudah dihubungi & senang berurusan

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

--------------------------- (=^_^=) ------------------------------

Related Posts with Thumbnails

Followers

© 2010 Genius Resources is proudly powered by Blogger