Click ... Terima kasih.

Click Me! Click Me! Thanks
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
Ingatkan daku...
Ingatkan kesilapan dan kesalahanku kerana Sayangmu,
Bukan kerana benci dan cemburu...
{wansiti}

Search

POST-TO-DO

DEALER TOPUP MALAYSIA
SEWA RUMAH DI KOTA BHARU, KELANTAN PENGANGKUTAN DISEDIAKAN
Tambah PENDAPATAN Paling Mudah Dengan SIMPAN EMAS!!!

0 Nombor Telefon Careline Celcom, Tunetalk, Pos Malaysia

CELCOM

Buat permulaannya, call CELCOM untuk setelkan kes port-out nombor sampai sekarang tak selesai lagi, sejak 13 Ogos 2015

Orang celcom ni, memang tak sah lau tak kena marah dulu baru nk buat report kan?
Kali ke-2 dah dapat nombor report.
Kali ke-2 juga email operator tu hantar kepada ORANG ATASAN untuk proses.
Nak kena report SKMM juga baru jalan?
Tak mau lah maki-maki,
Tak best.
Habis cas-cas negatif keluar..... aisyh....~


TUNETALK

Selepas itu, buat redeem bigpoint untuk kakak tersayang,:
Call call tak lepas, 03-7949 0000 / 13100

Sebab kami guna line ONEXOX ke?
Setahu kami, line onexox ni, memang dia block semua nombor 5digit ni, atas repot pelanggan, untuk elakkan kredit pelanggan kena curi senyap-senyap.
Terbaik la onexox ni,
Tukar onexox dulu ni pun, sebab celcom selalu curi kredit, tak reply mesej pun, dia kata kita setuju langgan...

POS MALAYSIA

Ini paling best!
Sebab kali kedua call, dan kali kedua juga email & facebook kepada careline mereka.

Pos Malaysia‬ - 1-300-300-300
Email - care@pos.com.my
Facebook - Facebook.com/AskPos





Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 GURU SAMBILAN DI MUKAH SARAWAK

Kami dari facebook page: Belajar Al-Quran & Fardhu Ain Sarawak sedang mencari guru mengaji dan guru sambilan.

Anda tinggal di Mukah Sarawak?
Anda sedang mencari kerja sambilan?
Anda seorang guru?
Bagaimana untuk memulakan kelas dengan kami?

Whatsapp kami di: +6010 515 6449



Kami komited untuk bekerjasam dengan anda, whatsapp kami segera:
+6010 515 6449
Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Redeem BigPoint ToneExcel Tunetalk

Beberapa bulan ni, jenuh juga tak sempat masa nak cari cara redeem bigpoint toneexcel ni, guna toneexcel sudah hampir 2 tahun, tapi, sekali pun tak pernah redeem lagi bigpoint toneexcel ni.

Akhir-akhir ini, bigpoint sudah hampir cecah 3000, dan-dan boleh redeem dah.
Kredit pun dah banyak, ada dalam RM400 lebih...

Banyak carian google dan akhir-akhirnya (cari maklumat di email pula). 
Ini yang kami dapat.
Cara kumpul Bigpoint

Bigpoint ni pun sebenarnya boleh dikumpulkan sekali dengan ToneExcel Bigpoint, tapi, ntah macam mana, Bigpoint Toneexcel ni, tak dicampurkan sekali kepada Bigpoint Airasia.
Tune Talk
#TALKBIG
Talk BIG and fly! Earn BIG Points with every top up and can transfer    them into your AirAsia BIG accounts to redeem flights! LINK toTALKBIG
Jadi, bagi yang hadapi masalah begini, cepat-cepat email kepada admin Airasia di customer.care@tunetalk.com

ATAU 
TRANSFER BIGPOINT dengan klik link nie:

Sedikit homepage yang saya snap dari SHOP Tunetalk 3000_BIG_points
(lau tak jelas, klik atas gambar tu)

Selamat redeem Bigpoint Toneexcel kawan-kawan ! ^_^
Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 RESTOCK MODAL PREPAID2U



Server lain kami, Prepaid2u .
Dan cara untuk restock modal kepada server Prepaid2u adalah :


  1. Transfer modal dari akaun secara online / offline / Cash Deposit Machine kepada akaun ini:
  2. Kemudian, maklumkan company, yang anda dah restock modal tu dengan menggunakan bi*code: 
  3. Contoh bi*code yang dihantar guna web:
Kami tengah adakan promosi ini, sempena server ini juga menyokong kemudahan topup kepada semua lapisan masyarakat.

TOPUP MUDAH, TOPUP LEBIH MURAH
Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

12 Cara Transfer Kredit Umobile

SEMALAM ada agent topup kami, Emeer yang nak port-in nombor Umobile kepada OneXOX, kebetulan pula dia baru topup fon tu RM10.

Sebelum port-in dilakukan, kredit Umobile tu kena dikosongkan dahulu. Jika tak, sayanglah, burnt topup tu...huuuuu

Kami pula tiada pengalaman guna Umobile ni,
Jadi, jom kita buat bacaan & rujukan di google, dan 'combine' isi-isi tu di sini untuk rujukan sesiapa sahaja:

Cara topup UMOBILE yang kami jumpa:
Cara Reload / Topup
Dail *138*16 digit pin topup#

Cara untuk semak baki kredit UMobile:
Cara Semak Kredit (i)
*118*8#

Cara Semak Kredit (ii)
1. Taip *118# dan tekan CALL.
2. Apabila MENU U-MOBILE keluar, pilih 'Account Information'.
3. Kemudian pilih 'Credit Balance'. Baki anda akan diberitahu.

Cara transfer kredit Umobile INTERNATIONAL adalah jumpa:
WHAT IS INTERNATIONAL AIRTIME TRANSFER?
International Airtime Transfer is a value added service which allows U Mobile subscriber to transfer their mobile airtime credits to overseas prepaid mobile account.

Kami tak pernah guna Umobile, jadi belum 'hands-on' untuk transfer kredit umobile ni sendiri.
Tapi, cara ini boleh dicuba!

Cara transfer kredit Umobile

Selamat mencuba! ^_^
Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Puding Roti Dealer Topup Malaysia

Dah lama kami nak post resepi Puding Roti istimewa kami ni. Lama terperap di dropbox. Kali ni, bila dropbox hampir penuh, baru lah sempat tulis.
Maaf yea, blog bersarang, dek kerana banyak laman sosial lain yang kami aktif & perlu 'update' ^_^

Menu sihat ni, bagi sesiapa yang tiada oven di rumah seperti kami, dan suka KUKUS makanan.

BAHAN-BAHAN 

  1. Roti sandwich 4 keping
  2. Butter
  3. 2 biji telur
  4. Susu Cair
  5. Gula
  6. Esen vanila (untuk hilangkan hanyir telur) 

Roti disapu 'butter' 

Gunakan butter, kerana mentega ada Trans Fatty Acids (lemak yang tak elok untuk kesihatan). Butter adalah pilihan terbaik kerana diproses dari susu, bukan campuran lemak sayuran proses seperti mentega. 

Kerat atau racikkan supaya acuan yang akan dituang nanti, senang lalu-dan-resap (touch n go)

Susun dalam loyang


Kacau :
  1. Telur, gula, susu cair & esen vanila (campuran).
  2. Kemudian tuang campuran ke dalam loyang roti tadi.
  3. Kukus adunan 20 minit.
  4. Siap! ^_^

Nak bakar pun boleh puding roti ni, pastu curah susu cair atasnya... perghhh!
Ikut kesedapan tekak sendiri.

Seperti biasa, orang akan cadangkan masuk peti ais dan makan sejuk-sejuk best! ^_^

Selamatkan roti dari dibuang begitu sahaja, kan? ..hehe..
Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 MASTER DEALER TOPUP & PERCUMA 1 SIMKAD ONEXOX

Daftar MASTER DEALER dengan kami, dan dapat PERCUMA 1 SIMKAD ONEXOX,


Yuran Master Dealer: RM50 
(untuk seumur hidup)

Kami akan poskan simkad tanpa cas postage ^_^

Kelebihan MASTER DEALER dan sahabat ONEXOX ini adalah:
  1. Tempoh kredit telefon yang kekal lama, sehingga 2 tahun 4 bulan, tanpa perlu risau simkad 'expired' setiap bulan.
  2. Kadar panggilan dan SMS yang murah.
  3. TOPUP MUDAH, TOPUP LEBIH MURAH sendiri dengan guna fon sahaja.
  4. Dapat tolong kawan-kawan, adik-beradik topup juga
  5. Topup dengan TAIP SMS sahaja, walaupun tiada internet dan tiada kenderaan nak keluar ke kedai.
  6. Sambil baca buku pun boleh topup enset sendiri dan orang lain.

FB PAGE kami: DEALER TOPUP MALAYSIA
WHATSAPP: +60105156449



Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

--------------------------- (=^_^=) ------------------------------

Related Posts with Thumbnails

Followers

© 2010 Genius Resources is proudly powered by Blogger