Click ... Terima kasih.

Click Me! Click Me! Thanks
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
Ingatkan daku...
Ingatkan kesilapan dan kesalahanku kerana Sayangmu,
Bukan kerana benci dan cemburu...
{wansiti}

Search

POST-TO-DO

DEALER TOPUP MALAYSIA
SEWA RUMAH DI KOTA BHARU, KELANTAN PENGANGKUTAN DISEDIAKAN
Tambah PENDAPATAN Paling Mudah Dengan SIMPAN EMAS!!!

0 PURDAH MURAH KOTA BHARU KELANTAN

Awak,
Pernah dengar #NiqavieLovers?

(Ok, rasa kaku-beku jejari runcing & emosi masa menaip ni.. aura tak sampai oiii~ auch! 😂
Awak baca je lah ea... huhuu)

Ehem!
Berita baiknya sempena MERDEKA ni.
1000 Kotak HADIAH akan diberikan PERCUMA hanya untuk
EXCLUSIVE COLLECTION, 1000 pembeli terawal!! 🎉🎉🎉

Ada 4 tema WARNA utk MERDEKA ni.
Hitam, gold, pink dan white 😍😍😍

💖Hitam saiz Standard sesuai untuk niqab 1-2layer yang ringan2
💖Gold saiz Medium sesuai untuk niqab yang macam Shayla dan warida.
💖Pink untuk khimar/jubah saiz premium
💖Putih paperbag exclusive.

Ok, kotak ni sampingan je, yg penting, material niqab, shawl & purdah sangat selesa daripada kain berkualiti.. ☺☺☺

Gitew~😎

Whatsapp saya untuk membeli PURDAH MURAH anda
+6010 515 6449
WAN SITI
Kota Bharu, KELANTAN

#PuncakCahaya
#Niqavie
#GeniusResources

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Niqab Fiona Niqavie Kelantan

Apa yang best Niqab Fiona ni?

👉Mestilah material yang selesa.Diperbuat dari material berkualiti tinggi,lembut,ringan dan flowy.Bahagian depan pula tak jarang dan semestinya labuh menutup aset gebu 🙈

👉Design yang cantik,sesuai dengan pelbagai usia dan syok lagi sebab ada pilihan box dan bulat.Rambang mata awak 😍

👉Jahitan yang kemas.Tentu!
Jahitan tepi layer yg curly.Ala ropol semulajadi gitu.Tak risau sakit bawah mata atau cucuk bagai sebab bukaan mata selesa dan tanpa sebarang jahitan.

👉Sangat exklusif dengan gold tag bersinar ala emas 999 sebagai signature.Jenama berdaftar lagi.Nampak tak logo ® tu.😎
Didatangkan dengan kotak exklusif pelbagai warna dan design.

😄😄😄😄
Bestkan?nak cuba sehelai? Meh whatsp/DM 😘😘
+6010 515 6449

#niqavie #niqab #niqavieexklusif #niqabfiona #niqabcantik #niqablabuh #jemaahniqavie
#KeluargaJutawanNiqavie
#KotaBharu #KELANTAN
#NiqavieWanSiti

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Sambutan Malam Merdeka 2016

STATISTIK 2016 drp JABATAN PERANGKAAN MALAYSIA

Lelaki 1.10% lebih ramai daripada wanita.
Dan rakyat yg berumur 15 - 64 tahun (yang merupakan ASET negara) berjumlah 69.5%. Daripada angka ini lah juga, majoriti yg layak mengundi & yg bertanggungjawab meneraju negara 6 hingga 55 tahun lagi...

Bagaimana kita lihat generasi kita sekarang?
Begitulah negara kita bakal dibentuk.

Ok, untuk gegadis,
Jangan risau..
Jodoh anda yang SOLEH sedang membina dirinya menjadi MUKMIN SYURGA, sama kuat usahanya seperti calon isteri SOLEHAH-nya juga.
(Ayat sedapkan hati sendiri) 👆😂👆😂

Untuk ibu & bapa,
Sempena MERDEKA ni, pantau anak soleh/ah anda berada di mana.
Kita tak mahu 9 bulan kemudian, statistik ini berubah kerana NAFSU LIAR MALAM MERDEKA. Minta jauh...

==========================

DILEMA GEGADIS AYU
===================

Gegadis,
Pernah tak, 'terjumpa' lelaki yang kejap nampak dia tunjuk minat kat kita. Kejap menghilang. Kejap nampak sweetttt sangat! Kejap #kejam?! 😡😡
😷 Haaaaaaa.. kalau terjumpa yang jenis macam ni. Jaga-jaga tau... Kena selidik betul-betul. . (Orang tengah tolong tengok-tengokkan please)... kesian gegadis yg naif lagi ayu...

Dalam #KelasMelati gegadis akan belajar macam mana nak tahu seseorang lelaki itu nak buat kita isteri ATAU spare part ATAU cuma stok geli-geli sahaja?

Nak tahu jom Komen #KKS
Lau malu2 kucing, terus PM/wasap #WanSiti tau~
+6010 515 6449

#TimEp
#EncikPsikologi
#GeniusResources

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Sambutan Malam Merdeka 2016

STATISTIK 2016 drp JABATAN PERANGKAAN MALAYSIA

Lelaki yg berumur 15 - 64 tahun, dlm 69.5% lebih ramai daripada wanita.

So guys..
Jangan risau..
Jodoh anda yang SOLEH sedang membina dirinya menjadi MUKMIN SYURGA, sama kuat usahanya seperti calon isteri SOLEHAH-nya juga.

Ibu & bapa,
Sempena MERDEKA ni, pantau anak soleh/ah anda berada di mana.
Kita tak mahu 9 bulan kemudian, statistik ini berubah kerana NAFSU LIAR MALAM MERDEKA. Minta jauh...

#TimEP
#EncikPsikologi
#niqavielovers
#GeniusResources

===========================
Pernah tak, gegadis jumpa lelaki yang kejap nampak dia tunjuk minat kat kita. Kejap menghilang. Kejap nampak sweetttt sangat!
😷 Haaaaaaa.. kalau terjumpa yang jenis macam ni. Jaga- jaga tau. Kena selidik betul-betul.

Dalam #KelasMelati gegadis akan belajar macam mana nak tahu seseorang lelaki itu nak buat kita isteri atau spare part atau cuma stok geli-geli sahaja?

Nak tahu jom Whatsapp saya
(KKS) (NAMA) ke
+6010 515 6449

DAFTAR sekarang 😉😉😉

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 EGO tu macam mana?

Macam mana kita nak tahu seseorang itu ego? Atau macamana kita nak tahu kita ni ego?

Kalau anda perasan, bila org tegur atau nasihat kita, apa yg kita rasa? Boleh terima dan ucap terima kasih atau suka membantah dan lalu memberi pandangan lain.
Orang lelaki atau suami bila beri nasihat kepada isteri, dia nak istrinya ikut. Kalau isteri membantah atau memberi idea lain, hakikatnya isterinya ego. Begitulah sebaliknya. Anda bagaimana?

By: Ustaz Ahmad Baei

#TimEP #EncikPsikologi
#Cinta #Keluarga #lelaki #wanita #kahwin #rumahtangga #psikologi #rindu #isteri #suami

Kenali pasangan & karakter diri dgn KELAS ONLINE

Whatsapp
WAN SITI sekarang
+6010 515 6449

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Cara Kenal Lelaki yang Baik

DILEMA GEGADIS AYU
===================

Gegadis,
Pernah tak, 'terjumpa' lelaki yang kejap nampak dia tunjuk minat kat kita. Kejap menghilang. Kejap nampak sweetttt sangat! Kejap #kejam?! 😡😡
😷 Haaaaaaa.. kalau terjumpa yang jenis macam ni. Jaga-jaga tau... Kena selidik betul-betul. . (Orang tengah tolong tengok-tengokkan please)... kesian gegadis yg naif lagi ayu...

Dalam #KelasMelati gegadis akan belajar macam mana nak tahu seseorang lelaki itu nak buat kita isteri ATAU spare part ATAU cuma stok geli-geli sahaja?

Nak tahu jom Komen #KKS
Lau malu2 kucing, terus PM/wasap #WanSiti tau~
+6010 515 6449

#TimEp
#EncikPsikologi
#GeniusResources

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Suami Kedekut & Berkira

SEBELUM BERKAHWIN
===================
Merungut...
Sunyinya... sedihnya makan sorang-sorang, suami takde ...orang lain ada...
Anak takde, orang lain ada...

SELEPAS BERKAHWIN
==================
Merungut.....kelemahan suami...abg ni bla2...bla2... Bosan lah... bla..bla

Ya Allah, jauhi kami dari sifat2 ini ya Allah 😢😢😢😢

Kenali diri kita, sikap SEBENAR kita & keSERASIan dgn BAKAL SUAMI.

Takde masa?
Belajar ONLINE. Bila-bila masa boleh tgk notes.

👉Whatsapp (KKS) (NAMA)
ke +6010 515 6449
sekarang

#TimEP
#GeniusResources

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Bagaimana Mengenali Lelaki yang Baik?

Untung jadi bunge. Kalau hodoh boleh makeup. Kumbang kalau hodoh? Terpaksa la jadi kaya 😂😂

Well...
Ye ke ?

Sebenarnya...
Mencintai sekadarnya, bersederhana saja. Jangan sepenuh hati, jangan juga penuh jiwa.

Supaya kalau terputus, tidak terlalu sakit hati dan tidak terlalu sakit jiwa.

Kalau sayang, doakan 😚😚

Macam mana nak tahu seseorang lelaki itu curang, tak setia, buaya darat?

Belajar Teknik Saiko ini dalam Kelas Online. Sape nak belajar, komen #KelasMelati.

Untuk wanita sahaja belajar ye...

Whatsapp:
KKS (Nama) ke +6010 515 6449
WAN SITI

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 NIQAB PURDAH MURAH KOTA BHARU KELANTAN

Ehem...
Sebab ramai yg tnya bli purdah kat ne, shawl kat ne, kan?

Berita baik ni..
Ambe jual.. bley bli ng ambe je cikpuan-ayu-lagi-bestari 😉

Okeh? 😘

💓 Ini shawl yang design 2muka.
Zaapp...sarung sahaja.
💓Labuh macam khimar kan?yelaah...labuh 1.1meter.Panjang pula 2meter.
💓Jarang ke?
Eh taklah, 97% testur material.Pakai sekali,kemudian masuk muka kedua...taaraa dah siap dan tak jarang.
Tak perlu inner neck pun.Tapi pakailah anak tudung biasa nanti juntai2 anak rambut tu.
💓Instant sangat,lagi best sebab ironless dan pinless.Kenapa perlu tunggu lama nak bersiap?
💓Ready to solah,labuh gitu...nak lagi syok,tarik je kedepan sikit kain didagu buat pelapik dagu masa nak solat.

Nak lagi best?
Meh beli 3helai.Percuma penghantaran dalam Malaysia.😍😍😍
Dahlah item rare,harga berpatutan pula tu.Eh,ini ada free postage lagi.

Apa tunggu lagi?
Sementara stock masih ada.
Meh whatsp WAN SITI
+6010 515 6449

#niqavie #GeniusResources #niqab #purdah #murah #KotaBharu #KELANTAN

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 3 days after meeting

Boleh wansiti stress sebab tak dapat makan KFC?

Kunun...
Padahal stress bab lain.
Today is the THIRD DAY after MEETING...
Getting the phone number.
So whats next?

Dup dap dup dap...
What will happened next
Umi said, just patiently wait, bley tak? 😂😂😂

Baik lah umi.

For those who still inquiring, apo lah wansiti duk melalut ni

Well, sorry guys, im not good at keeping my record,
And not good in remembering DATES, (special dates).
So this blog is like something i used to recall & recapture back the moment.

U will soon know, what im talking about now..

Patient bley tak? 😅😅

Enjoy watching the snakers please...
Jangan marah aaaaa... nanti kena jual ... keh keh keh...

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 KELAS KAJI LELAKI ONLINE



Kenal tak lama, hati pun dah suka.
Jika boleh, biar perkahwinan yang dibina sampai ke SYURGA.
Persoalannya, kita tidak pasti bagaimana kita boleh berSABAR untuk hidup dengan LELAKI yang panas baran, tangkai jering, pemarah?
Takkan kita sahaja yang perlu makan hati dan beralah?
Rumahtangga itu kan ketuanya lelaki?
Kenali bakal pasangan anda untuk kebaikan rumahtangga yang bakal dibina.
Peribadi
Yang keruh kita buang,
Yang jernih kita sama-sama gilapkan agar lebih bersinar.
insyaaALLAH..
Jom belajar kelas ONLINE kaji LELAKI anda.
Ini satu-satunya kelas pembelajaran secara ONLINE di Malaysia
WHATSAPP Wan Siti sekarang:
(KKS) (NAMA CIKPUAN) ke +6010 515 6449
Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 HOMESTAY PROMO MERDEKA KOTA BHARU KELANTAN

Good news:
Promotion MERDEKA start on 24 August 2016

πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
ONLY RM110 / daily
🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊


ANJUNG VISTA KUBANG KERIAN, KELANTAN
==================================
1. With 24 hours security

2. Fully Furnish
- 1 unit aircond (living & Bedroom)
- 1 unit water heater
- 1 unit Tv 32" LED
- 1 unit Fridge 1 door
- 1+1 set Sofa
- 1 unit Coffee Table
- 1 set divan and mattress
- wardrobe
- Tv panel
- Curtain
- Kitchen Cabinet
- Wall Lamp
ect/dll.

3. Floor/tingkat :9th Floor "nice view"
4. LOKASI STRATEGIK di Bandar Kubang Kerian, KOTA BHARU, KELANTAN.

Berdekatan:
==========
πŸ“Œ HOSPITAL Universiti Sains Malaysia (HUSM)
πŸ“Œ MYDIN Hypermall (5 min berjalan kaki)
- Pasaraya Nirvana, JAKEL (5 min berjalan kaki)
πŸ“Œ Bank-bank, ATM (RHB, CIMB, BANK ISLAM, BANK RAKYAT, BSN, MAYBANK)
πŸ“Œ Kedai makan (KFC, Dominos), etc (5 min berjalan kaki)
5. Parking lot (berbumbung)



CONTACT PERSON:
πŸ“²call/whatsapp : 013 624 8851
πŸ“²call/whatsapp : 010 515 6449
Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 DATA INTERNET FREE SELEPAS TOPUP

PROMOSI TUNETALK
==================

23 Ogos 2016
Promosi ni masih berlangsung dengan LEBIH PENJIMATAN

Taknak topup selalu?
Panjangkan tempoh hayat nombor #prepaid  anda hanya dgn harga RM27 / SETAHUN

HUBUNGI saya sekarang
+6010 515 6449
WAN SITI

#TUNETALK #toneexcel #toneplus #DealerTopupMalaysia #agenTopup

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 CONTEST MENANG 5g GOLD BAR

DAFTAR DEALER TOPUP dengan saya sekarang & berpeluang #MENANG

#GoldBar 5g
PERCUMA

Hubungi
#DealerTopupMalaysia
+6010 515 6449
WAN SITI

Sekarang.

Tarikh tutup penyertaan: Sept 2016

#emasFree #Hadiah #emas #giveaway #present #DealerEmas #contest #Gold #Dinar #PublicGold #powerGold

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 CINCIN EMAS MURAH

DESIGN NAMA di CINCIN
====================

Kos upah dalam RM50 - RM100

Bergantung kepada BILANGAN HURUF yg hendak diukir.

Emas ni simpanan KEKAL & kalis INFLASI. Bawak susah cket. Jadi. Paling senang, PAKAI ☺☺☺

CINCIN EMAS + CHROME
=====================

Taste orang lain-lain. Ini cincin bersalut chrome taste MAK DATIN.
💖 design terkini
💖 saiz besar-besar
💖 boleh alter saiz

Beli waktu bonus. Sekarang pilih-pilih dulu yea..

#cincinTanda #CINCIN #tunang #kahwin #EmasMurah #KotaBharu #CincinKahwin

Nak tempah CINCIN anda?
Hubungi saya,
WAN SITI
+6010 515 6449
#GeniusResources

#chrome #CINCIN #tunang #kahwin #CincinMurah #cincinNama #DesignEmas

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 CINCIN KOTA BHARU KELANTAN

Emas 20 Ogos 2016

RM172/g

Ok, ada banyak permintaan daripada orang jauh nak beli rantai, loket, cincin.

Soalnya.

Yg mana pilihan anda plak?

Hubungi saya,
+6010 516L5 6449
WAN SITI
#GeniusResources

#CINCIN #CincinMurah #EmasMurah #KELANTAN #Lundang #Telipot #sireh

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 NANNY KUCING KOTA BHARU KELANTAN

NANNY KUCING
=============

Balik kampung musim raya haji ni, takde org tolong tengokkan kucing anda di rumah?

Takmau kucing stress di boarding?

Anda tinggal di #KotaBharu #KELANTAN ?

Hubungi kami.
+6010 515 6449

Kami datang ke rumah, untuk:
✔ Bersihkan cage
✔ Bagi makan kucing anda
✔ manjakan kucing anda

#Kuching #Ketereh #limbat #BandarSatelit #servis #boardingKucing

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Simkad Ganti Tunetalk

Menerima banyak panggilan daripada user ‪#‎Tunetalk‬ daripada ‪#‎Kajang‬ untuk membeli simkad ganti.
Bagaimana untuk mendapatkan simkad ganti TUNETALK anda?


Pagi ni, terima lagi satu call daripada user.
Saya hanya dapat tolong encik dengan memberi nombor ‪#‎DEALER‬terdekat daripada (website)
Jika tidak dijumpai kedai dealer tersebut, baru saya POSkan simkad ganti buat tuan.
Berbeza dengan ‪#‎ONEXOX‬ yang semudah ABC sahaja dealer yang berterabur di serata Malaysia tolong user gantikan simkad mereka yang hilang/ dicuri / rosak.


Saya,
WAN SITI
+6010 515 6449



Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Pasang Laminate Floor Kota Bharu

LAMINATE FLOOR KOTA BHARU KELANTAN.

Servis memasang #laminatefloor
Di #KotaBharu #KELANTAN

HARGA:
utk ketebalan 3mm-rm7 sekaki
utk 2mm-rm6 skaki

#laminateflooring #laminate #wallpaper #lantaiKAYU #AlasLantai

Hubungi saya,
+6010 515 6449

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

--------------------------- (=^_^=) ------------------------------

Related Posts with Thumbnails

Followers

© 2010 Genius Resources is proudly powered by Blogger