Click ... Terima kasih.

Click Me! Click Me! Thanks
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
Ingatkan daku...
Ingatkan kesilapan dan kesalahanku kerana Sayangmu,
Bukan kerana benci dan cemburu...
{wansiti}

Search

POST-TO-DO

DEALER TOPUP MALAYSIA
SEWA RUMAH DI KOTA BHARU, KELANTAN PENGANGKUTAN DISEDIAKAN
Tambah PENDAPATAN Paling Mudah Dengan SIMPAN EMAS!!!

0 Dilema Aurat Wanita Ketila Bersalin

Kami sedang membaca buku DILEMA AURAT WANITA KETIKA BERSALIN

Antara bab yang paling memberi kesan adalah BAB 2 : SITUASI & REALITI yang lengkap dengan penerangan dan catatan bertulis oleh ibu-ibu yang telah melalui perbidanan oleh DOKTOR & JURURAWAT LELAKI.

Kesan psikologi & emosi yang dihadapi oleh ibu serta suami kepada isteri-isteri ini amatlah PENTING kita cakna dan fikirkan, kerana aktiviti PERBIDANAN adalah sepatutnya dimonopoli oleh WANITA. Bukan lelaki.

Malahan, BIDAN bermaksud,
PEREMPUAN yang mempunyai kemahiran untuk membantu ibu-ibu melahirkan anak.

📲 +6010 515 6449

#wanita #ibu #isteri #bersalin #bidan #vitagoldKelantan #vitagoldKotaBharu
#psikologi #emosi #hamil #keluarga #suamiisteri #lelakimaskulin #perempuancantik #melayu

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 VITAGOLD KOTA BHARU KELANTAN

PETANI BERJAYA & KAYA
miahahahaa...

Amin..amin..amin..

Did you know??
Any couple that keeps their intimate arguments or struggles offline is always better off

Their relationship validates them, so they don't need to seek that feeling externally

#cinta #rindu #perempuancantik ini kepada #lelakimaskulin
Hahaha.. okeh.. done merapu

#supplement #preggyMOM sell here.
📲 +6010 515 6449
Contact me okeh?

#vitagold #ibu #hamil #preggy #folicacid #suami #isteri #susuibu #vitaglow

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Agen Topup PERCUMA sehingga 27 Oktober 2016

DAFTAR AGEN TOPUP PERCUMA.

Sempena birthday Mak kepada #DealerTopupMalaysia, pada 27 Oktober.

Dibuka pendaftaran #agentTOPUP FREE sahaja, sehingga 27 Oktober 2016 ini.

Whatsapp:
📲 +6010 515 6449

(AGEN TOPUP) (NAMA) (NEGERI)

#agentTOPUP #DEALER #AUTHORISED #prepaid #reload #eload #simkad #ONEXOX #TUNETALK #toneexcel #toneplus

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Serangan Psikologi

Bismillah,


Emosi & kesihatan kita PERLU dijaga.
Ramai yang tidak SEDAR kesihatan MENTAL & psikologi sama penting dengan kesihatan FIZIKAL.
Semak balik SUASANA tempat KERJA kita.
Saya saaaayang awak, okeh!! 💖💖💖
Awak sayang saya ??


------------------
Kelas psikologi ONLINE, akan bermula pada SABTU (24 September) ini. Bagi yang berminat & belum mendaftar,
Whatsapp:
(KKS) (NAMA)
Ke 📲 +6010 515 6449
Yuran, seikhlas hati & KHAS untuk WANITA sahaja, okeh 😉😉
Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 NIQAB Murah Kelantan NIQAB FIONA


[ Kain layer kasar dan berat ]

Suka pakai niqab ada layer?
Suka layer yang lembut?
Suka Layer yang labuh seperti niqab yaman?
Suka layer ringan tapi tak terlalu nipis?
Suka niqab 2layer yang flowy  gitu?

Meh cuba #niqabexclusive dari Niqavie.
💓 Niqab Fiona 💓
Kain muka dari Chiffon yang lembut dan ringan.Tak perlu risau jarang dimuka.Didatangkan dengan 2pilihan design muka😘

Lagi yang best?
Bukaan mata yang selesa😍
Pakai speck?of course boleh!😎
Cucuk mata? No no
Ketat? No no

Bestkan?

Apa lagi yang best?
Layer Niqab labuh beralun...
Tiup angin terbang lembut gitu.
Lagi syok sebab ringan dan terletak.Tinggalkan layer bertanduk!
Material Silk Chiffon yang ohsem!

Nak cuba satu?
Ala belilah dua... jimat kos!

Meh whatsp

📲 +010 515 6449

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 KELUARGA NIQAVIE KOTA BHARU

NIQAB EXCLUSIVE BY NIQAVIE #niqabshayla 2 in 1
.
Apa istimewanya?
✔Niqab & hijab dijahit sekali
✔Tiada kesan jahitan pada bahagian bawah mata & dahi
✔Ada Tag gold yg berkilau seperti emas 916
✔Specky friendly (bukaan mata yg luas)
✔Exclusive disertakan dengan kotak yg comel
✔Material chiffon aritachi no.1 (lebih lembut, ringan, sejuk & tidak jarang)
.
🐝Standard size
♧Untuk ketinggian 149cm & ke bawah
♧Rm89 sehelai
♧2 Helai Free pos Semenanjung Malaysia
.
🐝Extra long
♧Untuk ketinggian 150cm & ke atas
♧Rm99 sehelai
♧2 Helai Free pos Semenanjung Malaysia
.
Suka? Hubungi kami sekarang❤
Whatsapp  📲+6010 515 6449
PUNCAK CAHAYA
#GeniusResources

.
#KeluargaJutawanNiqavie
#wanita #cantik #isteri #solehah #melayu #psikologi #Keluarga #suami #purdahKotaBharu #purdahMurah #niqabis #niqabmurah #jelita

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Apa itu VIRUS ZIKA ?

MESEJ MASYARAKAT PRIHATIN
===========================
#AUTHORISED #ONEXOX #DEALER

#DealerTopupMalaysia
+6010 515 6449
WAN SITI

Stay alert and fight against Zika! Let's be extra careful and take proper precautions to keep ourselves and our loved ones safe. #XOXCares

☝☝☝
Selamat malam awak.
Tempat saya hujan lebat (antara waktu mustajab DOA).
Itu je nak gtau, k. Bye 😂

#agenTopup #njoi #astro #topupMurah #beliTopup #prepaid #Malaysia #DEALER #TUNETALK #toneexcel #toneplus #maxis #digi #celcom #virus #zika #zikavirus

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 NIQAVIE SYAZA KOTA BHARU KELANTAN

💓 Niqab Syaza Exclusive 💓

7 best dengan Niqab Syaza 😍

👉 Jahitan Kemas👈
Material muka di perbuat dari material Chiffon Aritachi no 1 yang lembut,tak jarang dan sudah tentu ringan dimuka.Tiada sebarang kesan jahitan bawah mata.

👉Labuh👈
Ukuran muka yang sangat ideal dengan lebar 14-+ dan labuh 20-+ menutupi dada.

👉Material Selesa 👈
Material Layer belakang yang flowy,lembut dan mudah terletak cantik semestinya dari silk chiffon dengan ukuran 40' x 39' yang labuh dan lebar.Mudah nak urus...

👉Material Lembut👈
Bahagian muka terasa ringan dan mudah bernafas.
Layer belakang yang tak berat dikepala.

👉Design Cantik👈
Design yang agak unik dari pasaran niqab biasa dengan rekaan hidden eye yang labuh 2layer.Dijahit liss satin di bahagian penutup mata untuk tanpa elegan dan menutup aurat.Boleh tutup sepenuhnya ataupun separuh.Best kan!

👉 Gold Tag 👈
Oleh sebab design exclusive,material exclusive maka label brand pun lebih mewah dan exclusive dengan GOLD tag NIQAVIE yang bersinar-sinar seakan EMAS 916 😍😍
💓Kalis karat💓

Lagi best?

👉 Exclusive Packaging 👈
Yeah...terasa exclusive sangat dengan box exclusive . Selain boleh letak niqab untuk buat koleksi. Nak buat sebagai gift pun boleh juga. 😍😍😍

#niqavie #niqavieexclusive #niqabexclusive #niqabsyaza
#KeluargaJutawanNiqavie

Whatsapp 📲 +6010 515 6449
WAN SITI

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Niqab Warida Kota Bharu KELANTAN

NIQAB EXCLUSIVE BY NIQAVIE #niqabwarida dwitone
.
Apa istimewanya?
✔Layer niqab dwitone
✔Tiada kesan jahitan pada bahagian bawah mata & dahi
✔Ada Tag gold yg berkilau seperti emas 916
✔Specky friendly (bukaan mata yg luas)
✔Exclusive disertakan dengan kotak yg comel
.
✂Material:
Bahagian muka-ultra soft chiffon
Layer-Oriental silk chiffon (dry clean)
.
🐝Rm129 sehelai

Beli 2 helai FREE POS Semenanjung Malaysia
.
Suka? Hubungi kami sekarang❤
Whatsapp ➡ +6010 515 6449
.
#niqab #niqabmurah #niqabis #niqabmalaysia #niqabonlinemalaysia #niqablembut #niqabselesa #niqabcantik #butikniqab #butikniqabcollection #niqavie #abaya #canada #germany #usa #us #brunei #singapore #australia #french #niqabworldwide #export #jemaahniqavie #jemaahNiqabiCentre #picoftheday #niqavieexclusive
#keluargajutawanniqavie

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Apa yang SUAMI Tak Suka ???

Orang lelaki cukup tak suka ....???
=======================

Kadang-kadang orang lelaki pun tak perasan, apa yg mereka cukup tak suka.
Tapi isteri, memang peka & sensitif untuk menghidu pergerakan suami... ehem! Ayat!

Betul,
Pemerhatian isteri memang peka (trust me). Sebab tu lah, orang tua-tua cakap,
Isteri ni ada sixth sense ?! 😎
Hahahaha..  make sense..

Disebabkan kelebih-pekaan ini lah, isteri-isteri  terlalu cakna tentang hal-hal remeh... 😂😂😂
Berbeza dgn kaum lelaki yg memang simple + sempoi wa cakap lu! 👍👍👍

Ye ke sixth sense?
Wallahu'alam.
Hanya jauhari mengenal manikam.

#TimEP
#EncikPsikologi
#NiqavieLovers

Kelas kenali lelaki untuk gegadis tengah PROMO ni. Hanya untuk 100 peserta terawal sahaja...

Yuran ikut keMAMPUan gegadis. Cepat2..
Whatsapp WANSITI sekarang.
(KKS) (NAMA)
ke +6010 515 6449

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 Siapakah SUAMI-KU ??

Banyak perkara yang kita SEDAR SELEPAS BERKAHWIN
=============================================
💖Kita akan banyak TOLERANSI.
💖Jarang MENANGkan pendapat sendiri.
💖Kurang berkongsi tentang cerita tak enak di alam-maya (memaknai erti SABAR)
💖Pasangan adalah cerminan kita (Baik kita, maka baiklah pasangan kita, begitu juga sebaliknya)
Tak usah risau yang TERBAIK, akan selalu bertimpa-timpa ALLAH datangkan UJIAN untuk INGATkan kita,
PASANGAN yang SECOCOK adalah bukan yang tiada ujian,
Namun, pasangan yang TETAP BERTAHAN walau BANYAK UJIAN yang TIBA.
CINTA UTAMA kita, bukan isteri, bukan juga suami, bukan anak-anak.
CINTA UTAMA kita, adalah ALLAH SWT.
SAYANG lah seadanya, demi SYURGA kita.
Iktibar dari kisah IBRAHIM, SITI HAJAR dan ISMAIL (betapa ALLAH uji kasih-sayang sang bapa & ibu untuk menyembelih sang anak-yang-begitu lama ditunggu-dan-dirindui)
Setiap orang ada UJIAN-nya...
In my life, terlalu banyak ALLAH kaitkan dengan orang yang bernama IBRAHIM & ISMAIL. Petanda ALLAH, yang sangat lambat untuk hambaNYA ini fahami. Maafkan hambaMU ini ya ALLAH.

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

--------------------------- (=^_^=) ------------------------------

Related Posts with Thumbnails

Followers

© 2010 Genius Resources is proudly powered by Blogger