Click ... Terima kasih.

Click Me! Click Me! Thanks
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
Ingatkan daku...
Ingatkan kesilapan dan kesalahanku kerana Sayangmu,
Bukan kerana benci dan cemburu...
{wansiti}

Search

POST-TO-DO

DEALER TOPUP MALAYSIA
SEWA RUMAH DI KOTA BHARU, KELANTAN PENGANGKUTAN DISEDIAKAN
Tambah PENDAPATAN Paling Mudah Dengan SIMPAN EMAS!!!

0 Sebelum start tulis jurnal, kito bobey dulu

Assalamualaikum wbt.

Lamo mek dok menyembang di blog ni.
Diari hidup memang terbatas cket nok tulis blog. Macam-macam mek nok buat etek, publish di facebook lah, instagram lah, 
macam -macam mek nok tulis dan ghoyak.

Kali ni, mek lepah geram nulis gapo sajo hop mek nok tulis dalam bahaso hop dok semua ore bulih pehe.
Mek ni bukey gapo, nok ghoyak buwi, penat jugok duk nulis secara formal, ikut tuley-belake ng structure ayat nyo.
Kadang-kadang sero gian lah wey nok nulis dalam dialek klate nih, biar lah dok pekat mano pun.

Kade-kade, lau mek tulis kok klate ni, idea mencurah-curah, ikut lah mek nok ghoyak gapo pun, xdok ore nok sekat, nok wi markah dan nok ghoyak saloh gapo hop mek tulis ni.


Kali ni penyetart sebelum mek tulis jurnal ilmiah, mek bobey dulu. Lamo sungguh blog ni dok meriah ghetek, metey2 lah facebook ado lonih key.
Dulu ore duk tumpu ko blog, google jah gapo2.. 
lonih, lau google pun, dio bowok g tunjuk ko facebook, blog post tu ado, tapi dok banyak maklumat.

Bilo lagi laymen nok baco kisoh-kisoh menarik ni key?
Dalam jurnal memey banyak bendo menarik, hop ore biasa x tahu..
Tapi tu lah. 
Kat Malaysia ni, sampai situ jah dulu.

nok implement gapo2 memey lambat dan makey maso cket.
ok, serow okey dulu .. Panas doh jari-jemari mek ni, dan otak pun sero bulih doh nok nulih..

jjupo lagi nati deh
Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 SYMA BEAUTY

SELAMAT PETANG *SYMA BEAUTY LOVERS* 😘😘😘
.
Syma ada beberapa set yg syma amalkn dah 3 tahun.
.
(Utk permulaan)
Utk wajah je anda boleh cuba set promosi RM66 (Day cream/Night cream/Sabun) yg anda boleh guna selama sebulan-lebih. Sesuai utk semua jnis kulit termasuk kulit sensitif/berjerawat/berjeragat. 100% natural & xgelupas.
.

Utk badan anda boleh cuba Losen putih Syma,  Rm28 shj. Ckup utk 1 bulan. .

___________________________
Utk dalaman pun ada, syma amalkn kolagen collasy.
Rm49 shj utk putih gebu dan  cantikkan bentuk badan. .
Syma juga ada kopi putih langsing utk sesiapa yg nak kurus dan putih licin. RM36.90 shj.
.
Jika berminat boleh reply yea utk mana2 set yg anda ingin cuba. Tp disyorkan cuba set wajah dlu :*
.
Ada masalah kulit wajah? 😊
www.wasap.my/60144009660📲

NAK BELI SECARA SET YANG LENGKAP?

Boleh... SET JERAWAT BERPARUT
🍏 RM100
(4 in 1) + Toner

SET JERAGAT
🍏 RM125
(4 in 1) Collasy

SET CERAH SEMPURNA
🍏 RM150
(4 in 1)+ collasy + toner

SET EXTRA GLOWING
🍏 RM190
(4 in 1)+ night cream 10g + collasy + toner 📱 www.wasap.my/601044009660 📲

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

0 ONEXOX KOTA BHARU

PROMO #ONEXOX untuk hari ni & esok.

3GB + 80 minit call ke mana-mana rangkaian dalam Malaysia

#DealerTopupMalaysia
#onexox
#ONEXOXKelantan
#ONEXOXkotaBharu
#dataMURAH
#INTERNETlaju

📲 www.wasap.my/60105156449

Read more

Suka entri ini? (=^_^=)

--------------------------- (=^_^=) ------------------------------

Related Posts with Thumbnails

Followers

© 2010 Genius Resources is proudly powered by Blogger